noen

Transport

Eliminer blindsoner

Orlacos kameraløsninger for kjøretøy gjør det mulig å eliminere blindsoner i alle situasjoner. Kameraene er kompakte og påvirker ikke den estetiske utformingen av kjøretøyet. Den robuste, aerodynamiske utformingen gjør dessuten at de tåler vask og tøffe værforhold. Det er i tillegg enkelt å justere kameraene for bruk i ulike situasjoner. 

Trygg manøvrering

Orlacos kamerasystemer gjør at fører får fullstendig oversikt over området rundt kjøretøyet. Dette reduserer antall skader og er til uvurderlig hjelp ved begrenset sikt i speil, manøvrering i tett trafikk og rygging med og uten hengere. Skjermen på dashbordet aktiveres automatisk og gir et klart bilde av situasjonen.

Kombiner med navigasjon

Multicombi System er et førsteklasses navigasjonssystem som kan kombineres med Orlacos kameraløsninger. Multicombi System er plassbesparende ved at du får all nødvendig informasjon på én enkelt skjerm og du sparer penger kontra å installere to uavhengige enheter. 

Utrykningskjøretøyer

Orlaco tilbyr spesialtilpassede løsninger for utrykningskjøretøy. IR-kameraer med zoom-funksjon montert på en brannbil gjør det mulig å se røyk og lokalisere sentrum av brannen raskere. Dette forenkler analysen av situasjonen og igangsettelsen av tiltak. I tillegg kan kameraene bidra til å gjøre posisjonering og manøvrering av kjøretøy og utstyr lettere og sikrere.

Ta kontakt for mer informasjon.

Mer informasjon

Åpne brosjyre (EN)

Last ned brosjyre (EN)

OT_NEW_de_bus_Bus_Achter_Orlaco

OT_view_front_Orlaco

OT_vracht_2_Vrachtwagen_2_Aanhangers_Achter_Orlaco