noen

MARINE

God oversikt – over alt

Orlacos kamerasystemer kan enkelt monteres på fartøyer og gir full kontroll over alt fra gangbruer og maskinrom til baug, bildekk og helikopterdekk. God oversikt over tekniske installasjoner optimaliserer sikkerheten, kan forebygge ulykker og gjør det enklere å manøvrere.

Fleksibilitet og brukervennlighet

Orlacos robuste kamerasystemer er fleksible og kan brukes i de mest ekstreme værforhold. Systemene er brukervennlige og kan betjenes individuelt, eksternt eller i grupper gjennom et videonettverkssystem tilpasset arbeidssituasjon og behov.

Smart Display gir klare bilder og et velordnet operativsystem på en enkelt skjerm. Kameraene og pan-and-tilt-funksjoner kan styres via mus eller berøringsskjerm og kan enkelt benyttes på en eksisterende datamaskin.

Mer informasjon

Nedlastning: MarinekatalogOrlacoEN.pdf


 

OFFSHORE/ONSHORE/EEx

God oversikt begrenser dessuten risikoen for skader på varer, utstyr og personer.Gode overvåkingssystemer er viktig for å opprettholde sikkerheten om bord på skip, offshorerigger og produksjonsanlegg. Med Orlacos CCTV-kameraovervåkingssystem oppdages mulige sikkerhetsrisikoer på et tidlig tidspunkt slik at man raskt kan igangsette tiltak for å hindre krisesituasjoner. I nødssituasjoner vil operatøren ha full oversikt over situasjonen og enklere kunne lede operasjonen effektivt.