noen

Kraner og løfteustyr 

Økt effektivitet

Tester viser at kraner som utfører løft ved hjelp av Orlacos kamerasystemer, arbeider 21 % raskere enn kraner uten!

Orlacos kamerasystemer for kraner og annet løfteutstyr har utallige muligheter og kan enkelt tilpasses arbeidssituasjon og behov. Sidekameraer eliminerer blindsoner, ryggekameraer gir god sikt og større synsfelt enn i speil, vinsjkameraer kan forhindre skader på kabler og vinsjer, og last- og siktkameraer gir mer nøyaktig plassering av lasten og gjør fører mindre avhengig av assistanse og dirigering fra andre.

 

Færre skader

Uansett hvilke løsninger du trenger, vil du ved bruk av Orlacos kameraer minimere risikoen for skader på utstyr, last og mennesker. Løsningene er fleksible og kan også vise for eksempel speilbilde eller markeringslinje. Lysstyrken reguleres automatisk, noe som er praktisk i for eksempel sterkt solskinn eller i mørke. Orlacos kameraer er dessuten oppvarmede og vanntette og tåler rengjøring med f.eks. høytrykksspyler.

Kameraene er spesielt utformet med tanke på profesjonell bruk. De er støtsikre og opprettholder et skarpt bilde uansett arbeids- og lysforhold. Skjermen plasseres innenfor operatørens naturlige synsfelt slik at vedkommende kan arbeide mer ergonomisk og komfortabelt.

se også www.krankamera.no