noen

Forsvar

Orlaco products b/v utvikler og produserer en rekke ulike kameraløsninger for militærkjøretøy, både standardløsninger og modifiserbare løsninger i tillegg til skreddersydde løsninger. Vi produserer også ryggeskjermer, skjermer for 360 graders sikt og skjermer for oversikt over PPK-mannskapets områder. Kamerasystemene våre er av høy kvalitet: vanntette, støtsikre og vibrasjonssikre med beskyttelsesgrad IP69. MilMos-systemet er utstyrt med kameraer som jobber døgnet rundt. Systemet er ømfintlig for dagslys, IR 870 og IR 940 nm. 

  

Sikkerhet og effektivitet

Militærkjøretøy er komplekse maskiner som krever god sikt. Føreren har behov for en øyeblikkelig oversikt for at operasjonen skal kunne fortsette jevnt og sikkert. Spesielt når kjøretøyet manøvrerer i trange gater og store folkemengder. Føreren har svært begrenset sikt rundt kjøretøyet. Derfor er det viktig å finne profesjonelle løsninger på store blindsoner. Det er her Orlacos løsninger for kameraovervåkning kan bidra til å forbedre effektiviteten og sikkerheten ved operasjonene dine. I kombinasjon med IR NightView-kameraer og -belysning kan føreren analysere situasjonen og betjene kjøretøyet raskere og mer effektivt.

Ergonomi og komfort

I Orlaco forstår vi at førere av militærkjøretøy må kunne oppfatte hva som skjer rundt kjøretøyet til enhver tid. Disse kjøretøyene har som regel svært små vinduer og mange blindsoner. Føreren må vri kroppen frem og tilbake for å få en relativ oversikt over situasjonen, noe som kan føre til kortsiktige og også langsiktige skader som følge av dårlige ergonomiske forhold. Med Orlaco-skjermen på dashbordet kan føreren holde seg i riktig stilling og arbeide mer komfortabelt. Da føler føreren seg mer trygg og får bedre kontroll over kjøretøyet, noe som kan redusere stressnivået og gi bedre komfort.

Sertifisert kvalitet 

Kvalitet vinner alltid. Orlaco legger stor vekt på kundetilfredshet gjennom service og konsekvent produksjon av produkter av høy kvalitet i ulike spesialutviklede formater. Kvalitetssikring prioriteres høyt i Orlaco. Vi jobber på de høyeste mulige nivåene for kjøretøy innenfor sertifiseringen i henhold til TS16949, ISO9001 og ISO14001. Ved å investere i kontinuerlig forbedring sikter vi mot langsiktige kundeforhold og fornøyde kunder.

Vi har stor tro på at kompatibilitet mellom produkter, systemer og operasjoner er avgjørende for å skape et pålitelig samarbeid. Alle aspekter ved produktene våre er tydelig dokumentert for å sørge for feilfri drift på første forsøk. Ettersom vi er en offisiell NATO-leverandør (NCAGE H1H24), har de fleste kvalitetsproduktene våre også et NATO-lagernummer.

 

Mer informasjon

Åpne brosjyre (EN)

Last ned brosjyre (EN)

 

 

Forsvar

Forsvar

Forsvar

Forsvar