noen

Om Orlaco Norge AS 

  

Orlaco Norge AS markedsfører produkter fra Orlaco Products b/v. Orlaco Norge AS eies av VTG (Vision Technology Grid AS) som er en systemleverandør og utvikler av visualiseringssystemer.

Orlaco Norge AS har mer enn 20 års erfaring med industrielt videoutstyr. Orlaco Norge As etterstreber å tilpasse produkter etter kundens ønsker og behov. Hovedvekten av produktene er av innovativt elektronisk utstyr som formidler visuell informasjon.

Våre produkter omfatter trådløs overføring av video, kamerasystemer for transportnæringen, kraner og løfteutstyr, trådløst kamera for kran, videosystemer innen maritim, offshore og EEx. Alt salg foregår via VTG

Kvalitet

Orlaco products b/v produserer kamerasystemer under de strengeste kvalitetskrav og er ISO9001-2000-sertifisert.

Orlaco har i tillegg gjennomgått revisjon for "Environmental Management System"-sertifikat (EMS), ISO-14001 samt TS-16949-sertifikat, som er en lignende type sertifikat for bilindustrien. Intensjonen med disse sertifikatene er å gjøre Orlaco til en enda bedre garanti for dets prosesser samt å fokusere mer på kvalitet, kostnader og leveranser. På denne måten vil Orlaco kunne sikre god service for sine kunder, samt å arbeide for å videreutvikle og øke sin markedsandel.